2013 m. birželio 10 d., pirmadienis

Tendencijos: Kokius batelius avėti šią vasarą?

Pagaliau vasariški orai kviečia įsispirti ryškiaspalvius batelius ar atviras basutes. Kokios avalynės tendencijos vyrauja šįmet? Pateikiame stilingus batelius, pritaikytus kiekvienai progai: tinkamus pasivaikščiojimui, vakarienei, pasimatymui ar avėjimui darbe bei gamtoje.

Atšilus orams madingiausi ryškūs bateliai, kurie pabrėžtų jūsų stilių. Nebijokite sodrių spalvų, skirtingų odos faktūrų, dekoro. Madingos masyvios platformos ir kulnai. Taip pat vyrauja natūralūs audiniai, dvispalvė ar marinistinio stiliaus avalynė. Naujausias tendencijas atspindinčių batelių rasite avalynės salonuose „NS King“.
Spalvinė paletė
Išsiilgusiems vasaros mados pasaulis siūlo avėti madingų ryškių arba subtilių spalvų avalynę: koralų, kreminės, geltonos, mėlynos, ir kitų nuotaikingų atspalvių. Moteriškumą pabrėšite skaisčiai raudona ar romantiška rausva spalva. Švelnių pudros, persikų bei smėlio atspalvių batelius lengvai priderinsite prie pasirinktos aprangos – šios spalvos jau tapo klasika. Be to, smėlio ir kreminiai atspalviai puikiai tiks ypatingoms progoms, jie atrodo ypač elegantiškai. 
Bateliai "Pam", 319 Lt, NS KING
© Gamintojo nuotr.
Aukštakulniai "Cara", 89 Lt, NS KING
© Gamintojo nuotr.
Aukštakulniai "Bianca Di", 319 Lt, NS KING
© Gamintojo nuotr.
Ilgalaikė investicija
Kaip visuomet neprašausite pro šalį įsigijusios juodus klasikinius batelius. Tokie tinkami bet kokiai progai, atrodo rafinuotai, suteikia įvaizdžiui solidumo. Jei norite ilgalaikės investicijos, šią vasarą įsigykite juodas basutes. Ieškokite avalynės masyviomis pakulnėmis ar platformomis, taip pat madingos basutės, dekoruotos metaliniais elementais.
Aukštakulniai "Bianca Di", 319 Lt, NS KING
© Gamintojo nuotr.
Basutės "Calvin Klein", 406 Lt, NS KING
© Gamintojo nuotr.
Nuotaikinga geltona 
Vasarą ryškių spalvų karalienė – geltona, ši spalva vyrauja ne tik aprangos, bet ir avalynės tendencijose. Platforminės basutės skaisčiai geltonais dirželiais pabrėš individualumą, praskaidrins aprangą, tai stilingas vasaros įvaizdžio akcentas. Platforminiai bateliai yra ne tik madingi, bet ir itin patogūs. Jie puikiai tiks susitikimui su draugėmis prie puodelio kavos ar romantiškai vakarienei su mylimuoju. 
Basutės "Cascade", 109 Lt, NS KING
© Gamintojo nuotr.
Basutės "Tommy Hilfiger", 519 Lt, NS KING
© Gamintojo nuotr.
Avalynės salonuose „NS King“ rasite garsių prekės ženklų batelių, kurie džiugins ir kokybe, ir originalumu. Šios vasaros kolekcijose ne vienas dizaineris pristatė dviejų ar daugiau spalvų batelius. Vyrauja kontrastingų spalvų deriniai: kreminė ir koralų, geltona ir mėlyna, raudona ir balta bei kitos variacijos. Taigi, mergaitiškam laisvalaikiui ieškokite pilnapadžių geltonų ar skirtingų spalvų dirželiais užsegamų basučių.
Salonuose NS KING rasite stilingos vasariškos avalynės
Salonuose NS KING rasite stilingos vasariškos avalynės
© Gamintojo nuotr.
Vasaros nuotykiams
Pasiruoškite įspudžių kupiniems vasaros nuotykiams! Išsirinkite patogius ir elegantiškus laisvalaikio batelius, kurie leis džiaugtis pasivaikščiojimais mieste bei gamtoje. Iškylai tinkamiausi minkštos odos suvarstomi bateliai arba lygiapadžiai sandalai. Naujų miestų tyrinėjimui ieškokite madingų perforuotos odos batelių, paryškintų neoniniais akcentais ar batelių su liežuvėliu.
Bateliai "Stefano Sabella", 239 Lt, NS KING
© Gamintojo nuotr.
Sandalai "Sempre", 89 Lt, NS KING
© Gamintojo nuotr.
Salonuose NS KING - gausus pasirinkimas laisvalaikio batelių
Salonuose NS KING - gausus pasirinkimas laisvalaikio batelių
© Gamintojo nuotr.
Laisvalaikio bateliai "Bugatti", 279 Lt, NS KING
© Gamintojo nuotr.
Marinistinio stiliaus triumfas
Kas vasarą grįžta ir marinistinis stilius. Tokiai avalynei būdingos mėlyna, balta, raudona spalvos bei jūriniai motyvai. Marinistinio stiliaus bateliai puikiai tiks ir poilsiui kurorte, ir įprastoms dienoms. Stilingai atrodysite pasipuošusios dryželiais margintomis basutėmis. 
Vasarą madingos masyvios medinės ar kamštinės pakulnės, taip pat pintos platformos. Su jomis jausitės stabiliai, patogiai, žingsniuosite užtikrintai. Bateliai masyviais kulnais puikiai tiks toms, kurios mėgsta derinti madą ir komfortą. Avalynės salonuose „NS King“ rasite įvairaus silueto marinistinių batelių. 
Basutės "Wrangler", 239, NS KING
© Gamintojo nuotr.
Basutės "Tommy Hilfiger", 489 Lt, NS KING
© Gamintojo nuotr.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą