2013 m. birželio 19 d., trečiadienis

DRABUŽIAI, PADĖSIANTYS PASLĖPTI PILVUKĄ.

Gražiai ir stilingai atrodyti norime visos: aukštos, žemos, lieknos ar apkūnesnės. Kokie drabužiai padės užmaskuoti pilvuką ir grąžinti pasitikėjimą savimi?
Liemenuotas švarkelis
Idealiai gulantis klasikinis švarkas pabrėžia liemenį, sukuria smėlio laikrodžio figūrą net ir jos neturinčioms. Vilkėkite tokį švarkelį atsegtą, tai pailgins torsą, atrodysite liaunesnė. Standžių audinių švarkai akimirksniu paslėps pilvuką. 
TV realybės šou aktorė Kim Kardashian
TV realybės šou aktorė Kim Kardashian
© Scanpix

Draperijos
Draperijos tinkamose vietose taip pat puikiai maskuos pilvuką. Ieškokite suknelių su skersinėmis draperijomis ties siauriausia vieta – po krūtine, ir laisvai krintančiu sijonu. Jei mieliau vilkite tiesaus silueto sukneles, draperijos turėtų būti įstrižos. Tinkamiausias bus ilgis šiek tiek žemiau kelių, iškirptė – V formos.
Aktorė Padma Lakshmi
Aktorė Padma Lakshmi
© Buzzfoto/Scanpix
Aktorė America Ferrera
Aktorė America Ferrera
© Reuters/Scanpix
Struktūriškos formos
Standžių audinių struktūriškai sukirpti marškinėliai ir suknelės suformuos grakštesnį siluetą. Šį sezoną vis dar madingos palaidinės su vadinamaisiais peplumais nuo liemens. Tačiau tokias reikėtų vilkėti atsargiai, atkreipkite dėmesį, kad peplumas būtų ne per liemens vidurį, o aukščiau. Tuomet krintančios klostės užmaskuos pilvo zoną. Prie šio tipo palaidinės segėkite tiesų sijoną. Jei jūsų klubai siauri, galite rinktis šviesų ar raštuotą sijono audinį.
Aktorė Salma Hayek
Aktorė Salma Hayek
© Scanpix
Palaidinė su peplumu
Palaidinė su peplumu "Asos Curve", asos.com
© Gamintojo nuotr.
Raštai
Siluetą siaurins spalvų išdėliojimas blokais. Suknelės, švarkai ir palaidinės, sudurtos iš skirtingų spalvų blokų, išryškins liemenį ir paslėps atsikišusį pilvuką. Tinkamiausias išdėstymas, kai šonuose būna tamsios vertikalios juostos, o viduryje - šviesi. Tiks ir vienspalviai audiniai, ties liemeniu marginti smulkiais arba grafiniais piešiniais. Ši optinė iliuzija kurs siauresnės talijos įvaizdį. Taip pat ieškokite drabužių su vertikaliais ar įžambiais raštais.
Spalvinių blokų suknelė
Spalvinių blokų suknelė "Asos Curve", asos.com
© Gamintojo nuotr.
Marškinių tipo suknelė iš spalvinių blokų
Marškinių tipo suknelė iš spalvinių blokų "Asos Curve", asos.com
© Gamintojo nuotr.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą