2013 m. birželio 14 d., penktadienis

Džinsiniai šortukai - vasaros must have

Vasara jau čia, orai nuostabūs, tad laikas išsitraukti tuos toli į spintos galą numestus šortukus ir pradžiuginti kojas ištrūkus į laisvę. Kojos per baltos? Paaukok dieną ar bent jau kelias valandas pagulėjimui saulutėje...
 
Visą pavasarį sakei sau, kad pradėsi sportuoti rytoj, bet taip ir atėjo vasara, o rytojus ne. Ir dabar nesinori užsimauti šortukų, nes maišo keli kilogramai? Dar ne vėlu rytais išbėgti pabėgioti aplink rajoną :) 
 
Griebiam savo patogiausius džinsinius šortukus ir pamirštam viską kas neduoda ramybės, nes jau vasara, o vasara reikia džiaugtis ir šypsotis, nes kaip greit atėjo, taip greit ir išeis! Tada vėl trauksim iš spintos kelnes ir verksim, kad vasara dar labai toli. 
 
Gerai, užteks plepalų ir pasižiūrim, ką turim. Manau, visos man pritars, kad vasarą šortukai vienas iš patogiausių variantų. Ar į kiemą, ar į sodą, ar į miestą, ar į vakarelį - visada šortukai puikiai tiks! Taip, kai kurios panelės puikiai supranta madas ir žino, kaip apsirengti ir suderinti drabužėlius, bet yra panelių, kurios madomis nesidomi, bet vistiek nori atrodyti nepriekaištingai, tad pažiūrėkite kokius derinukus sudėjau iš vienų šortukų. 
 
1. Bikini 
 
Pirmas derinukas labiausiai tinka prie jūros, degintis sode ar šiaip žaisti tinklinį su draugais. Pasirink ryškesnės spalvos maudymuko viršų, kokį nors aksesuarą ir nepamiršk akinių nuo saulės.
 
 
2. Vakarui 
 
Leki su draugėmis į klubą ir žinai, kad po 20 minučių šokių salėje bus karšta kaip pirtyje? Kodėl gi neapsimovus šortų ir priderinus juos su plona palaidine? Kad outfit'as atrodytų vakariškesnis ir puošnesnis, apsiauk atvirus aukštakulnius ir porą auksinių papuošalų. Jeigu esate tokios kaip aš, ir iš namų negalite išeiti be rankinuko, siūlau pasiimti mažą tašytę, kad nereikėtų suktį galvos, kur pasidėti rankinę ir vistiek turėtum kur įsimesti patogesnius batukus, kai kojos nebeatlaikys aukštakulnių.
 
 
3. Dienai 
 
Šis derinukas labai paprastas. Lėk bet kur! I kavinę, pas draugę, i koncertą ir t.t.  Apsirenk bet kokią ryškią maikutę, apsiauk basutes, nusilakuok nagus, pasipuošk laikrodžiu ar mielu aksesuaru, užsidėk akinius nuo saulės ir tu jau pasiruošusi!
 
 
4. Sportui. 
 
Važiuoji į sodą? Apsirenk džemperiu, susirask kedukus, nepamiršk aksesuaro ir varyk!
 
 
Tikiuosi, patiko kelios mano idėjos. Aš pati negaliu gyventi be šortų, jeigu būtų karšta ištisus metus, džinsų neturėčiau nei poros! 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą