2013 m. birželio 12 d., trečiadienis

Kaip išsirinkti maudymosi kostiumėlį pilnesnei figūrai?

Kiekviena moteris puikiai žino, kaip nelengva išsirinkti maudymosi kostiumėlį, kai figūros atspindys veidrodyje tikrai nedžiugina. Rinkelė ant pilvo, šlaunys per storos... Kiekvienai savos problemos. Kaip užmaskuoti savo trūkumus ir paryškinti privalumus?


Pirma taisyklė: kad ir kaip siaubingai tau tai skambėtų, maudymosi kostiumėlį pirk vienu dydžiu didesnį. Tuomet petnešėlės, juostelės, gumelės ir kitos maudymosi kostiumėlio detalės neįsirėš į odą ir neišryškins rinkelių bei papildomų kilogramų.

Antra taisyklė: tikriausiai žinai, kad šviesios spalvos optiškai didina, todėl maudymosi kostiumėlį rinkis tamsesnių atspalvių. Tavo figūra atrodys labai dailiai, jei rinksiesi tamsios spalvos vientisą kostiumėlį, su ryškiu priešiniu tik krūtinės srityje. Tokiu būdu užmaskuosi figūros trūkumus ir pabrėši krūtinę.


Trečia taisyklė: pasakyk „ne“ blizgioms medžiagoms. Paieškok matinės spalvos maudymosi kostiumėlio, su kuriuo tavo figūra atrodys lieknesnė.

Ketvirta taisyklė: kad atrodytum aukštesnė ir lieknesnė, pasidairyk maudymosi kostiumėlio su vertikaliu piešiniu arba juostele. Tik prieš pirkdama pasimatuok ir pažiūrėk, ar ant kūno piešinėlis neišsitempia ir nepraranda savo formos, antraip tik dar labiau pabrėši papildomus kilogramus. Geriausia bus, jei piešinėlis bus didelis, asimetriškas ir su kontrastuojančiomis tarpusavyje detalėmis.

Penkta taisyklė: Kad atitrauktum dėmesį nuo plačių klubų ir pilvuko, pabrėžk krūtinės sritį. Rinkis maudymosi kostiumėlį su gilia iškirpte, geriausia – V formos, ir krūtis pakeliančiais įklotėliais. 
Šešta taisyklė: nors esi nepatenkinta savo klubais ir stengiesi juos visais būdais paslėpti, rinktis šortukų tipo maudymosi kostiumėlius būtų klaida. Priešingai, kostiumėlio linija ties klubais turi būti iškirpta, kad kojos atrodytų ilgesnės.

Septinta taisyklė: jei tavo problematinė vieta – pilvas, paieškok maudymosi kostiumėlio, kurio šonai būdų tamsesnės spalvos, o visa likusi medžiaga – šiek tiek šviesesnė. Taip vizualiai susiaurinsi liemenį. 
Septinta taisyklė: rinkis maudymosi kostiumėlius su siauresnėmis petnešėlėmis. Plačios petnešėlės suteiks papildomo „pilnumo“ įspūdį.

Aštunta taisyklė: jei tavo platūs klubai – rinkis maudymosi kostiumėlį su vienspalve apačia ir detalėmis pamarginta viršutine dalimi. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą