2013 m. birželio 11 d., antradienis

Bohemiškas stilius: 4 deriniai savaitgaliui

Kilo klausimas, ką vilkėti savaitgalį, kad ne tik atrodytum stilingai, bet ir jaustumeis patogiai? Turbūt dar neišmėginai „Boho Chic“ ansamblių. Ši mados kryptis atsirado derinant hipišką ir bohemietišką stilius, pritaikant moteriškumą ir prašmatnumą pabrėžiančius motyvus, detales. Šį sezoną „Boho Chic“ mada atakuoja gatvės stiliaus pasaulį.

Pagrindiniai „Boho Chic“ stiliaus akcentai:
* laisvo kirpimo formos;
lengvi audiniai;
* natūralūs atspalviai;
* kutai;
plunksnos;
* kūno aksesuarų gausa;
* skrybėlė/ skarelė;
nėriniai, skaidrios tekstūros medžiagos;
* drabužių marginimas etnografiniais raštais, gamtos simbolių motyvais;
plaukų aksesuarai.

„Boho Chic“ stilių patartina rinkis planuojant savo laisvalaikį, žinoma, šiltuoju sezonu: ruošiantis pasivaikščiojimui su draugėmis, išvykai į gamtą, netgi vakarėliui mieste. „Boho Chic“ mergina tapsi derindama įprastus drabužių ansamblius, tačiau atidžiai rinkdamasi ir pritaikydama medžiagas, aksesuarus. Vilkint tokio stiliaus drabužius svarbiausia jaustis laisvai – į tai ir turėtum orientuotis, kurdama „Boho Chic“ įvaizdį.
Štai keli pamatiniai deriniai, padėsiantys atrasti savo prašmatnios bohemietės ansamblį:

1. Romantiška klajoklė
Formulė: Nėriniuota, nerta, elegantiška suknelė + laisvai supinti plaukai + aksesuarai, puošti plunksnomis, karoliukais + atviri bateliai/ basutės.

2. Miesto bohemietė
Formulė: stilizuotas korsetas/ trumpa palaidinė + ornamentais, raštais margintas lengvas ir ilgas sijonas/ plačios kelnės + skrybėlė + kutuoti aksesuarai.
3. Rančos madistė
Formulė: laisva palaidinė + trikotažiniai ar džinsiniai šortukai + laisva šukuosena/ palaidi plaukai + platforminiai bateliai/ basutės + akcentuojami keli aksesuarai.
4. Neįsipareigojusi menininkė
Formulė: Pieštuko formos kelnės/ džinsai + XL dydžio palaidinė/ marškinėliai + aulinukai + kasdieniški kūno ir plaukų aksesuarai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą