2013 m. birželio 8 d., šeštadienis

2013m. pavasario ir vasaros mados.

4. Safaris.
 Įsivaizduokime, kad tai - safaris (karštis, leopardai, gyvatės) ir noras kaip nors išsigelbėti. Jausmus kutenantis žaidimas skirtas neromantiškoms moterims, kurias traukia maskuojamieji, chaki, smėlio spalvų audiniai, faunos raštai, militarizmo užuominos.








5. Beisbolas.
 Vis daugiau dizainerių bendradarbiauja su sporto kompanijomis, ir pasekmės akivaizdžios. Antrą sezoną triumfuoja stilizuoti beisbolininkų švarkai, neatsilieka sportinės palaidinės, trikotažinės kelnės ir kita jauki, erdvi, judesių nevaržanti apranga.













6.Bangos.
 Raukinių būna kiekvieną vasarą, tuo nenustebinsi. Bet dabar tai - mada. Ne bet kokie raukiniai, o perimti iš kankano ar flamenko šokėjų: jie gula stambiomis klostėmis ir dažniausiai pasirenka ne sijoną, o pečius arba juosmenį.







7. Mėlyna.
 Ignoruoti denimo šiemet nepavyks. Solidūs mados namai praplėtė jo asortimentą: iš džinsinio audinio siuvami klasikiniai kiostiumai, liemenuotos palaidinės, plačios rytietiškos kelnės.
Denimas imamas arba labai mėlynas, arba itin,"nuskalbtas".








8.Balta.
 Dizaineriai tikrai ne kasmet prisimena šią spalvą, bet dabar ji - dėmėsio centre. Jokių ypatingų reikalavimų niekas baltumui netaiko, tačiau stengiamasi jį paįvairinti, kad monochrominiai drabužiai įgautų atspalvių.




9. Chameleonas.
Metaliniai audiniai madai kiek pabodo, bet blizgesio vis dar norisi. Atėjo eilė medžiagoms chameleonėms: satino šilkui, atlasui, muarui, taftai ir kitoms, kurios blizga kaip senoviniai korsetai, yra slidžios, keičia spalvą ir atrodo labai seksualiai.










Komentarų nėra:

Rašyti komentarą