2013 m. birželio 14 d., penktadienis

Savaitgalio stilius: ką vilkėti paplūdimyje?

Pagrindinė ir dažnai vienintelė paplūdimio apranga, žinoma, yra maudymosi kostiumėlis, apnuoginantis didžiąją dalį tavo kūno. O ką vilkėti toms, kurios norėtų šiek tiek prisidengti? Ir kaip stilingai atrodyti keliaujant link krantinės romantiškam pasivaikščiojimui?


Paplūdimio stiliuje visuomet dominuoja laisvo kirpimo drabužiai, lengvos, švelnios bei skaidrios medžiagos, ore plėvesuojantys siluetai. Permatoma ir laisvai krentanti apranga subtiliai pridengs apnuogintas kūno dalis, palikdama paslaptį susižavėjusiems vyrukams. Čia puikiai tinka posakis „nei nuoga, nei apsirengusi“, be abejo, gerąja prasme!

taip pat stilingai atrodysi ir patogiai jausiesi vilkėdama trumpus, šiuo metu ypač madingus šortukus ir trumpą palaidinę, nedengiančia pilvo arba marškinėlius, kurių apatiniai kraštai skirti surišimui. Jei tokių marškinėlių neturi, visuomet gali platenės palaidinės apačioje susirišti mazgelį ir taip ją sutrumpinti! Tokio tipo apranga labai neįpareigojanti: šie drabužiai tiks pasivaikščiojimui tiek paplūdimiu, tiek kurortinio miesto gatvėmis.

Jei nori tik trumpam ištrūkti iš pliažo į miesto gatves, kad ir kelionei į parduotuvę, gali drąsiai vilkėti ilgą plačią palaidinę, lengvai krentančią ant pečių ir vos vos dengiančią užpakaliuką. Beje, skrybėlė čia – didelis pliusas!

Be suknelės vasarą – nė iš vietos. Plazdančios, plono audinio, šiek tiek permatomos suknelės ar sijonai yra kone pagrindinis paplūdimio stiliaus akcentas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą