2013 m. birželio 30 d., sekmadienis

STILINGOS RANKINĖS JŪSŲ LAISVALAIKIUI

Savaitgalį keliaujame į gamtą, pramogaujame su draugais ar šeima. Tačiau ir leidžiant laisvalaikį norisi atrodyti stilingai. Kokią rankinę pasiimti į išvyką užmiestin, poilsį paplūdimyje ar pasivaikščiojimą mieste?

Pramogos gamtoje
Ieškodamos rankinės laisvalaikiui gamtoje, dėmesį skirkite praktiškumui. Patogiausios bus vidutinio dydžio, kabinamos skersai kūno ar talpios - ant peties. Tvirtos odinės rankinės nebijos oro permainų. Versta oda tokia patvari nebus, jai reikia ypatingos priežiūros. Galite įsigyti ir neperlijamo audinio ar iš plastiko pasiūtą krepšį, tokie itin madingi, praktiški, o priežiūra neatims daug laiko. Svarbu, kad rankinė, kurią vešitės į gamtą, nebūtų šviesi, tokią lengva ištepti ir sunku išvalyti. Tinkamiausios tamsesnės arba sodrios spalvos.
"Stradivarius" modelis
© Gamintojo nuotr.


Paplūdimys
Pasiduokite vasariškai nuotaikai rankšluosčius, skaitinius ir kitus daiktus sukrovusios į natūralaus audinio krepšį. Paplūdimiui puikiai tiks standžios drobės ar lininė rankinė. Vienas stilingesnių pasirinkimų - pintas arba austas krepšys. Taip pat madingi įvairiais raštais ir piešiniais išmarginti krepšiai, kurie atostogų įvaizdžiui suteiks žaismingumo.
Aktorė Chloe Sevigny

Pasivaikščiojimas mieste
Jei laisvadienį skiriate atsipalaidavimui mieste, pasiimkite nedidelę ir patogią rankinę. Puikiai tiks kietos rankinės su ilga ir trumpa rankenomis, jas galėsite nešti ir persimetusios skersai, ir rankoje. Atkreipkite dėmesį, kad rankinė nebūtų atvira, patvarūs užsegimai atbaidys ilgapirščius. Vasarą vyrauja gausybė stilingų miesto rankinių tendencijų: faktūrinė oda, pastelinės arba sodrios spalvos, kelių audinių junginiai, metalo dekoras, įvairūs odos iškarpymai, kutai ir t.t. Tegul rankinė atspindi jūsų individualų stilių!
"s.Oliver" modelis
© Gamintojo nuotr.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą