2013 m. birželio 8 d., šeštadienis

Kaip išsirinkti suknelę išleistuvėms ? :)

 Suknelės išleistuvėms: 8 tendencijos.

1. Balta maža suknelė.
 Balta maža suknelė
Vasarą balta maža suknelė atstos elegantišką juodą. Akinamas ar pieno baltumas atrodo šventiškai, gaiviai ir jaunatviškai. Galite rinktis jums artimą stilių: romantišką, minimalistinį ar klasikinį. Prie baltos sknelės derinkite ryškių spalvų aksesuarus ir masyvius papuošalus.


2. Romantiškas retro stilius.
Romantiškas retro įvaizdis
Šiltuoju sezonu į madą grįžta trapumas ir romantika. Lengvai krintantys audiniai, sluoksniavimas ir perregimos medžiagos pabrėš švelnumą. Prie jaumingų retro suknelių komplektuokite griežtus aksesuarus, pavyzdžiui, kniedėmis dekoruotą dirželį, smailianosius aukštakulnius ir metalines riešines.






3.Gelėtos suknelės.
Gėlių marginimai
Nepamirškite gėlių tendencijos, augalijos motyvai vasarą tiesiog būtini. Jei dar neradote progos jais pasipuošti, išleistuvės – puikus metas. Prie gėlėtų suknelių tiks vienspalviai, lakoniškų formų aksesurai.











4.Įmantrios faktūros.
Įmantrios faktūros
Ieškote išskirtinės suknelės? Atkreipkite dėmesį į dekoruotas perlais, kristalais, žvyneliais ir kitomis 3D efektą kuriančiomis medžiagomis. Šį sezoną faktūriniai paviršiai tarp madingiausių. Jei pritrūkote įkvėpimo, semkitės jo iš kino juostos "Didysis Getsbis". Ši drama tapo madų diktatore.






5. Jausmingas moteriškumas ( išryškina visus apvalumus)

 Jausmingas moteriškumas
Išryškinkite figūrą prigludusiomis suknelėmis. Jos pabrėš ne tik linkius, bet ir moteriškumą bei eleganciją. Išleistuvėms nesirinkite blizgių aptemptų suknelių, atrodysite vulgariai. Verčiau pasidairykite sodrių vienspalvių, siūtų iš nėrinių ar spalvinių blokų. Prie jų tiks minimalistiniai aksesuarai: voko formos delninė, vienspalviai aukštakulniai ar basutės, prilaikomos vos keliais dirželiais.


6. Marilyn Monroe laikai.
  Marilyn Monroe laikai
Mada kasmet atsigręžia į praėjusius dešimtmečius. 50-ųjų siluetai tiks kiekvienai – ir liaunai, ir apvalesnei. Klasikinę Marilyn Monroe stiliaus suknelę galėsite vilkėti ne kartą. Vasarą itin madingos mėlynų atspalvių 6-ojo dešimtmečio suknios. Prie jų pasidabinkite plaukų aksesuarais, puošniais auskarais ir elegantiškais aukštakulniais.





7. Juodoji suknelė.

Juodoji gulbė
Mados maištininkėms dizaineriai siūlo tamsias spalvas, odą ir griežtus akcentus. Klasikinė juoda suknelė – sėkminga investicija. Tačiau permastykite, ar tikrai per išleistuves norite puoštis juodai. Jei apsisprendėte, ieškokite elegantiškų siluetų ir modernių audinių, pavyzdžiui, karpytos odos. Stilių pabrėžkite metaliniais papuošalais, derinkite padūmavusių akių makiažą.


8. Peplum suknelės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą