2013 m. birželio 10 d., pirmadienis

DARBO APRANGAI VASARĄ – 10 STILINGŲ DAIKTŲ

Šią vasarą rinkitės šviesias ir jaukias spalvas: gelsvą, rožių, kreminę, melsvus ir kitus pastelinius atspalvius. Darbo aprangą paįvairinkite augalijos raštais ir ryškiais aksesuarais.


Gėlėta suknelėGėlėmis marginti drabužiai pavasarį ir vasarą – vieni madingiausių. Įsigykite klasikinio silueto gėlėtą suknelę, tegul ji būna įvaizdžio akcentas. Prie tokios suknelės vilkėkite vienspalvius švarkus, megztinius, derinkite minimalistinių formų aksesuarus.
Suknelė
Suknelė "Erdem", matchesfashion.com archyv. nuotr.; suknelė "Mango" (d.)
© Gamintojo nuotr.

Balta suknelė
Baltos spalvos suknelė šiltuoju sezonu atstos klasika vadinamą mažą juodą suknutę. Jei ketinate pasipuošti, prie baltos suknelės derinkite ir kontrastingus juodus ir artimų kreminių bei pudros atspalvių aksesuarus. Taip pat puikiai tiks metalizuoti akcentai: riešinės, kaklo papuošalai, batelių detalės.
Suknelė
Suknelė "Diane Von Furstenberg" (k.); suknelė "Rag & Bone" (d.), matchesfashion.com archyv. nuotr.
© Gamintojo nuotr.

Vasariškas kostiumas
Kalbos apie kelnių kostiumo madą vis dar netyla. Vasaros metu ryškiaspalvius kostiumus keičia vaiskios: rausva, žydra, citrinų ar klasikinė balta. Nebijokite drąsiau atrodančių kostiumų, pavyzdžiui, su liemene, o ne švarku.
Švarkas ir kelnės
Švarkas ir kelnės "Zara"
© Gamintojo nuotr.
Liemenė
Liemenė "Rag & Bone"; kelnės "Stella McCartney", matchesfashion.com archyv. nuotr.
© Gamintojo nuotr.

Margintos kelnės
Juodai balta grafika darbo aprangai suteiks solidumo, o tropinių augalų raštai – žaismingumo. Išryškinkite kojas mūvėdamos akį traukiančias pieštuko silueto kelnes. Madingiausiose vasaros kelnėse jungiamas klasikinis kirpimas ir nuotaikingas raštas.
Kelnės
Kelnės "Penny Black"; kelnės "Zara" (d.)
© Gamintojo nuotr.

Pastelinių spalvų sijonas
Švelnaus atspalvio sijonas – tarsi atsvara ryškioms kelnėms. Darbo aprangoje vyrauja siaurų sijonų mada, tačiau tiks platėjantys pastelinių spalvų sijonai. Šįmet ypač madingas midi ilgis.
Sijonas "Emilia Wickstead"; sijonas "No. 21", matchesfashion.com archyv. nuotr.
© Gamintojo nuotr.

Minimalistinė palaidinė
Aiškaus struktūriško silueto palaidinė atrodo profesionaliai ir moderniai. Mada siūlo begalę variantų: ryškios, juodai baltos, vaiskių atspalvių, margintos gamtos motyvais, dryžiais, kvadratėliais, abstrakcijomis ir t.t. Svarbiausia, kad palaidinė nebūtų puošta raukiniais ar kitomis romantiškomis detalėmis.
Palaidinė
Palaidinė "Mango"; palaidinė "Roksanda Ilincic" (d.), matchesfashion.com archyv. nuotr.
© Gamintojo nuotr.

Vaiskus švarkas
Pilkus ir juodus švarkus atėjus vasarai iškeiskite į spalvotus: geltonus, rausvus, levandų ar melsvo atspalvio. Klasikiniai spalvingi švarkai pravers ne tik ruošiantis į darbą, bet ir kuriant laisvalaikio įvaizdį. Užsimeskite tokį švarką ant ilgos suknelės ar vilkėkite prie džinsų.
Švarkas
Švarkas "Stella McCartney", matchesfashion.com archyv. nuotr.; švarkas "Zara"
© Gamintojo nuotr.

Masyvi rankinė
Į darbą patogiausia keliauti nešant talpią rankinę, kurioje telpa ir reikiami popieriai, ir skaitiniai, ir moteriškos smulkmenos. Šį sezoną pamirškite rudas ar juodas rankines. Pabrėžkite stilių įsigijusios ryškią raudoną, oranžinę, citrinų ar kitų vaisių atspalvio rankinę.
Rankinė
Rankinė "Emporio Armani" (k.), rankinė "Sophie Hulme" (d.), matchesfashion.com archyv. nuotr.
© Gamintojo nuotr.

Smailianosiai bateliai
Bateliai smailiomis noselėmis įvaizdį pakylėja į kitą lygmenį. Avėdamos smailianosę avalynę atrodysite elegantiškai ir rafinuotai. Tokie bateliai net kasdienius džinsus ar marškinėlius pavers damos apdaru. Progoms ieškokite aukštakulnių, o kasdienai avėkite smailianosius lygiu padu.
Aukštakulniai
Aukštakulniai "Gianvito Rossi"; bateliai "Diane Von Furstenberg", matchesfashion.com archyv. nuotr.
© Gamintojo nuotr.

Basutės, segamos ties čiurna
Kaipgi vasara be basučių ar sandalų? Šįkart nevarginkite kojų plonyčiais kulnais, atkreipkite dėmesį į masyvesnius – jie madingiausi. Taip pat basutės turėtų būti segamos apie čiurną, tokios ne tik atrodys stilingai, bet ir patikimai laikysis.
Aukštakulniai
Aukštakulniai "Aldo" (k.); aukštakulniai "Sigerson Morrison" (d.), matchesfashion.com archyv. nuotr.
© Gamintojo nuotr.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą