2013 m. birželio 10 d., pirmadienis

Ką apsivilkti laisvalaikiui mieste?

Tarsi pienu atskiesti atspalviai dvelkia švelnumu, romantika, žaviu moteriškumu. Vaiskūs drabužiai ir aksesuarai puikiai tiks laisvalaikiui mieste – ramiai pasivaikščioti ir pasėdėti su draugais.


Drąsiai vilkėkite akį traukiančios geltonos spalvos drabužius. Šią vasarą grįžta grynos spalvos, o geltona – viena madingiausių. Tačiau jei medaus spalva jums per ryški, rinkitės švelnias ir prislopintas jos variacijas. Prisiminkite, kaip atrodo citrinų, ananasų ar apelsinų šerbetas, ir atrasite saugių spalvų paletę.
Suknelė, "Vila", 149 Lt, APRANGA
© Žurnalas "Moteris"
Suknelė, "Vila", 89 Lt, APRANGA
© Žurnalas "Moteris"
Vasarą metai iš metų vyrauja pudros, persikų ir kreminiai atspalviai. Šių jaukių tonų drabužių rasite parduotuvėse „Apranga“, čia gausu lengvų suknelių, laisvų palaidinių ar sezono madingiausių - pieštuko silueto kelnių. Šviesių spalvų drabužius lengvai priderinsite prie likusio garderobo. Vasarą elegantiškus juodus batelius išmainykite į lakuotos ar verstos odos kreminius.
Palaidinė, "Pamy's", 109 Lt, APRANGA
© Žurnalas "Moteris"
Palaidinė, "Simona Conti", 99 Lt, APRANGA
© Žurnalas "Moteris"
Susikurkite romantišką stilių braškių ar vyšnių šerbeto spalvomis. Pasteliniai rausvi atspalviai suteiks modernumo, pabrėš moterišką trapumą. Nebijokite mergaitiškų derinių, pavyzdžiui, rausvos spalvos ir nėrinių, kurie vis dar madingi. Aksesuarų salonas „Aldo“ siūlo praturtinti garderobą rožių atspalvių rankinėmis, šalikėliais ar basutėmis. Rausvi aksesuarai tiks toms, kurios pasiilgo gaivos ir vasaros linksmybių.
Palaidinė, "Care of You", 119 Lt, APRANGA
© Žurnalas "Moteris"
Rankinė,
Rankinė, "Aldo", ALDO
© Žurnalas "Moteris"
Basutės.
Basutės. "Aldo", ALDO
© Žurnalas "Moteris"
Madingi mėtų, turkio ir melsvi atspalviai kuria atostogų nuotaiką. Šios spalvos ne tik alsuoja laisve, bet ir traukia dėmesį, suteikia jaunatviškumo.
Sijonas, "KMX", 149 Lt, APRANGA
© Žurnalas "Moteris"
Kelnės, "KMX", 169 Lt, APRANGA
© Žurnalas "Moteris"
Jūrinė paletė derės prie pilkos, baltos ar kreminės spalvos. Vasarą vilkėkite lengvų audinių drabužius, puoškitės šilku bei perregimais apdarais. Parduotuvėse „Aldo“ rasite ne tik melsvų, bet ir auksinės spalvos aksesuarų: kaklo papuošalų, apyrankių ar auskarų, kurie idealiai tiks prie mėtų ir turkio atspalvių.
Palaidinė, "Simona Conti", 139 lLt, APRANGA
© Žurnalas "Moteris"


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą