2013 m. birželio 12 d., trečiadienis

Pasidaryk pati: stilinga marškinių dekoracija.

Planuoji išmesti „savo“ atgyvenusius marškinius arba tuos, kurių niekada taip ir neapsivilkai? Neskubėk! Juos gali paversti stilingu, netgi į „būtina turėti“ sąrašą patenkančiu drabužiu. Marškinius, kurių apykaklę papuoši metalo imitacijomis, galėsi vilkėti ir darbe ir laisvalaikio metu. O, svarbiausia, atrodysi tikrai stilingai.

Tau reikės:
1. marškinių;
2. stiklainio dangelio (skirto konservavimui);
3. žirklių, skirtų kirpti kiek storesnius materialus;
4. replių;
5. klijų;
6. popieriaus.


Pirmiausiai pasiimk popieriaus lapelius ir jais aplenk apykaklės smailiuosius kraštelius taip, kad aplenktas popierius primintų trikampio formą. Taip gausi pavyzdžius, kurių prireiks karpant dekoravimo elementus.

Tuomet popierinius trikampėlius iškirpk ir priklijuok vidinėje stiklainio dangtelio pusėje. Šiuos elementus iškirpk iš dangtelio, palikdama šiek tiek vietos aplink trikampių briaunas: už trikampio briaunų turi likti dailūs kraštai, kurie užsilenks vidinėje apykaklės pusėje.


Kraštus už trikampio ribų sulenk replėmis, statmenai trikampiui. Tuomet vidinę pusę atsargiai ištepk klijais, ir detales, laikydama replėmis, dėk ant marškinių apykaklės kampų. Tam, kad replės nesubraižytų dekoracijos elementų, išorinę pusę pridenk servetėle
.

Tam, kad detalės geriau prikibtų prie marškinių, klijais gali patepti ir drabužio medžiagą. Dabar šiek tiek spustelėdama replėmis kruopščiai užlenk styrančius trikampių šonus į apykaklės blogąją pusę ir suspaudusi palaikyk, kad suliptų. Tavo darbas jau baigtas. Nesudėtinga ir stilinga, ar ne?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą