2013 m. birželio 11 d., antradienis

Paskutinis mados klyksmas – roko žvaigždės įvaizdis

Odiniai švarkeliai ar kelnės madingi jau nebe pirmą sezoną, netgi metus – mada vis sukasi ratu, iš praeities į dabartį perkeldama įvarias stiliaus detales, drabužius, netgi įvaizdžius. Tačiau mada „iš praeities“ XXI amžiuje mutuoja, todėl gatvės mados pasaulyje šiuo metu populiarus roko žvaigždės įvaizdis – nebe toks grubus, šiek tiek moteriškesnis, kuriamas pavienėmis detalėmis.



Tokie žymūs mados diktatoriai kaip Jean–Paul GaultierSaint LaurentBalmain3.1 Phillip Lim ar Christopher Kane akcentavo roko stilių savo kolekcijose, pristatydami odinius švarkus, kelnes, blizgučiais, rožėmis dekoruotas medžiagas, šį muzikos žanrą atspindinčius metalinius aksesuarus.


Roko įvaizdis ligi šiol atrodė atgrasiai? Nepamiršk, kad odinius bei džinsinius, griežtesnių kirpimų drabužius gali derinti su minkštais audiniais, vilkėti tiek prie lengvų prailgintų marškinėlių, tiek prie vasariškos suknelės, aukštakulnių smailiomis noselėmis, klasikinio kirpimo kelnių ir delninukės. Tačiau be kniedžių, spyglių ir kitų metalinių detalių – nė iš vietos. Be to, juk taip dekoruojami ir sportiniai bateliai, ir elegantiški drabužiai, netgi aukštakulniai, tad susikurti pseudorokerišką įvaizdį sudėtinga nebus!

Rekomenduoju roko žvaiždės stilių derinti su elegantišku įvaizdžiu. Ir pamiršk masyvių metalinių aksesuarų (kuo daugiau – tuo stilingiau), akinių nuo saulės ir odinių arba džinsinių aprangos elementų!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą