2013 m. birželio 11 d., antradienis

4 suknelių tipai šiltajam sezonui.

Prasidėjus suknelių sezonui tenka sukti galvą: kurią pirkti, vilkėti ir kuri atrodys madingiau. Nors, kaip ir bet kurį kitą drabužį, suknelę reikia derinti prie savo stiliausfigūros ir rinktis pagal skonį, tačiau galima ir supaprastinti šį sudėtingą galvosūkį, atsižvelgiant į vasarinės aprangos tendencijas. Tavo pasirinkimui – keturi stilingi ir populiarūs suknelių tipai.


1. Suknelė atvira nugara.
Ne tik stilinga, patogu vilkėti labai karštą dieną, bet ir itin seksualu. Posakis „apnuoginta nugara – nauja krūtinė“ plinta kaip virusas. O šiuose žodžiuose tikrai nemažai tiesos!
2. Peplum stiliaus suknelė.
Sijonėlis, krentantis nuo liemens ant klubų linijos pabrėš tavo taliją. Tačiau šios suknelės vilkėti nereikėtų itin plačių klubų savininkėms – toks siluetas juos tik išryškins. Bet kuriuo atveju, toks suknelės modelis šiuo metu ypač madingas.
3. Maxi ilgio suknelė.
Maxi, kaip ir midi ir mini, suknelės niekada neišeina iš mados. Stilinga suknelė ar ne, priklauso ne nuo juos ilgio, o kirpimo, stiliaus, formos, detalių ir kitų elementų. Taigi, šią vasarą rekomenduojama vilkėti linijomis, stambiais kvadratais margintą ar nertą, ornamentais puoštą suknelę.
4. Ombre stiliaus suknelė.
Pereinančių spalvų suknelės net nebūtina pirkti! Radusi nenešiojamą suknutę gali medžiagą balinančiu skysčiu ją transformuoti į stilingą ir visiškai naujai atrodantį drabužį.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą