2013 m. birželio 12 d., trečiadienis

Pasidaryk pati: kaklo papuošalas per 10 minučių.

Kaklo papuošalas: 

Kartais aksesuarus, kuriuos matome parduotuvių vitrinose ir žurnalų puslapiuose, galime visai nesudėtingai pasidaryti pačios. Šį kartą rekomenduojame kaklo papuošalą, kurio pagaminimas nereikalauja įgūdžių, reikalingas priemones greičiausiai rasi namuose, o galutiniu rezultatu galėsi džiaugtis jau po 10 minučių.

Skamba patraukliai? Tuomet keliauk ieškoti šių priemonių:

1. Vienos ar kelių spalvų batų raištelių arba skalbinių virvės;
2. Folijos, medžiagos atraižėlių;
3. Grandinėlės;
4. Stiprios fiksacijos klijų;
5. Tvirto siūlo.


Pirmiausiai susikarpyk virvę ar batų raištelius į vienodo ilgio šniūrelius ir juos sudėjusi vieną 
šalia kito prispausk. Po tris virveles suskirstyk į 3 dalis ir su pink tarsi paprastą plaukų kasą.

Tuomet pynės galus sutvirtink stiprios fiksacijos klijais išteptomis medžiagos atraižomis, kad virvelės neišslystų ir neišsileistų pynė.

Beliko prie medžiagos, iš abiejų pynės galų, siūlais pritvirtinti grandinėlę. Surišimą bei medžiaga apklijuotus kraštus paslėpk po blizgia folija, ją priklijuodama. Nepamiršk, kad supintų virvelių ilgis drauge su pritvirtinta grandinėle turi būti toks, kad galėtum papuošalą užsidėti per galvą. Kaklo papuošalas bus laisvesnis, tačiau pritvirtindama grandinėlės užsegimą gali pasidaryti ir visai greta kaklo kabantį aksesuarą.
Žinoma, virvelės gali būti ir ne vienos spalvos – pasirinkus skirtingų spalvų šniūrelius pasidarysi daug margesnį aksesuarą, kuris labiau derės prie vienspalvių drabužių. Nuotraukose matomas vienspalvis kaklo papuošalas tiks ir prie minimalistinio stiliaus, vieno – dviejų spalvinių tonų aprangos, ir prie eklektiško stiliaus, raštuotų, margų drabužių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą