2013 m. birželio 30 d., sekmadienis

KOMENTARAI

Sveiki skaitytojai, kreipiuosi į jus su prašymu, kad po mano kokios nors temos apačoje parašytumėte komentarų, tam kad sužinočiau, ko trūksta mano blogspot'e, labai prašau parašykite komentaruose, ko mano blogspot'e trūksta, ir ką dar norėtumėte sužinoti ne vien apie stilių. :))

STILINGI SANDALAI: 5 VASARIŠKOS TENDENCIJOS

Šiltuoju metų laiku įsispirkite atvirus ir patogius batelius. Išrinkome kelias ryškias tendencijas, vyraujančias šią vasarą. Mada siūlo avalynę ir toms, kurioms svarbiausia stilius, ir toms, kurios pirmenybę teikia praktiškumui.

Gladiatorių sandalai
Lygiapadžiai sandalai ypač tiks aktyvų gyvenimo būdą mėgstančioms moterims. Jais patogu avėti ne tik kasdien, bet ir iškylaujant gamtoje, poilsiaujant prie jūros ar pramogaujant muzikos festivaliuose. Dirželiais užsegamus batelius lengvai priderinsite prie daugybės drabužių: vasariškų suknelių, palzdančių sijonų, siaurų ar plačių kelnių, džinsų ir t.t. Gladiatorių avalynę primenantys sandalai šį sezoną itin madingi. Ieškokite batelių iš natūralios odos, dekoruotų kniedėmis ar paprastų, tvirtinamų tik sagtelėmis arba raišteliais.
Sandalai:
Sandalai: "Mango", "Hugo Boss", "Ancient Greek Sandals", "Duccio Venturi" (matchesfashion.com ir gamintojo nuotr.)
© DELFI montažas

Platformos pintais padais
Vasaros kolekcijose gausu platforminės avalynės, tačiau šiltajam sezonui dizaineriai siūlo dairytis sandalų pintomis platformomis. Tokie ne tik kuria vasarišką nuotaiką, bet ir yra lengvi, patogūs. Madingos ryškios spalvos: raudona, oranžinė, mėlyna, iš švelnių – kreminė ir rožinė. Platforminės basutės puikiai tiks laisvalaikiui mieste ir kelionėms į darbą.
Sandalai:
Sandalai: "Aldo", "Mango", "Sergio rossi", "Fendi" (matchesfashion. com ir gamintojo nuotr,)
© DELFI montažas

Pasteliniai atspalviai
Minimalistiniai pastelinių atspalvių sandalai – šaunus pasirinkimas mėgstančioms modernų ir švarų stilių. Lygiapadžius avėkite įprastomis dienomis, o aukštakulniai bus tinkami vasarą vyksiančioms šventėms: išleistuvėms, vestuvėms, gimtadieniams ir t.t. Madingiausi atspalviai: pudros, kreminiai, smėlio, mėtų, alyvų, citrininio šerbeto.
Bateliai:
Bateliai: "Aldo", "Stella McCartney" (matchesfashion.com ir gamintojo nuotr.)
© DELFI montažas

Mėlyna avalynė
Mėgstančioms būti dėmesio centre rekomenduojami sodrūs sandalai. Vasarą vieni madingiausių yra mėlyni atspalviai: turkio, ultramarino, safyrų, karališko mėlio, vandenyno ir panašūs. Drąsiai avėkite ne tik ryškius, bet ir egzotiškų odų ar metalu žvilgančius batelius. Prie mėlyno apavo derinkite ramesnių spalvų rankines, delnines, kitus aksesuarus ir papuošalus. Tegul ryški avalynė tampa jūsų įvaizdžio akcentu.
Sandalai:
Sandalai: "Mango", "Hugo Boss" (matchesfashion.com ir gamintojo nuotr.)
© DELFI montažas

Minimali klasika
Klasikos gerbėjos taip pat neliks nuskriaustos, vasarą madingos juodos keliais dirželiais prilaikomos basutės. Tvirtinimas aplink čiurną suteikia elegancijos, o plonos juostos pabrėžia grakštumą. Tokie aukštakulniai ypač tinka prie griežtų vasariškų kostiumėlių ir minimalistinių suknučių. Tai gundantis apavas, tad jei ruošiatės vakarieniauti su mylimuoju, aukštakulnės basutės – kaip tik!
Aukštakulniai:
Aukštakulniai: "Saint Laurent", "Giuseppe Zanotti", "Mango" (matchesfashion.com ir gamintojo nuotr.)

NUO SAULĖS GINKITĖS AKINIAIS PAGAL VEIDO FORMĄ

Vieniems akiniai yra tik aksesuaras, o kitiems – būtinybė. Vasarą nuo saulės spindulių ginkitės akiniais, kurie ne tik atrodys stilingai, bet ir derės prie jūsų veido formos. Tinkamai parinkti rėmeliai, gali pakoreguoti veido formą.


Pagal klasikines įvaizdžio taisykles akiniai nuo saulės neturėtų dengti antakių. Jei ieškote akinių ilgesniam laikui, o ne vienam sezonui, įsigykite tokius, kurių rėmelių spalva derėtų prie jūsų plaukų atspalvio, investuokite į neutralias spalvas: rudą, juodą, bordinę, smėlio ar leopardų kailių raštais margintus rėmelius – tai klasika. Universaliausiais vadinami akiniai be rėmelių, pavyzdžiui aviatoriai, bet ir jie tinka ne visiems. Akiniai neturėtų būti per laisvi, ieškokite tokių, kurie tvirtai laikytųsi, tačiau nespaustų nosies.

Širdelės ir apversto trikampio formos veidas
Plačiausia tokios formos veido vieta  – kakta. Smakras dažniausiai būna siauras o skruostikauliai išraiškingi.
Aktorės Jennifer Aniston veidas - širdelės formos, ji dažnai renkasi aviatorių akinius
Aktorės Jennifer Aniston veidas - širdelės formos, ji dažnai renkasi aviatorių akinius
© Mavrixonline/Scanpix
Tinka:
Katės akiniai (išraiškingai pakelti išoriniai rėmelių kampai)
Drugelio akiniai (pakelti išoriniai rėmelių kampai, tačiau akinių forma švelnesnė nei vadinamųjų katės)
Akiniai vientisu stiklu
Aviatoriai (lašo formos stiklai)
Akiniai be rėmelių
Apskriti akiniai
Akiniai nuo saulės,
Akiniai nuo saulės, "Prada"
© Gamintojo nuotr.
Venkite siaurų formų akinių arba gausiai dekoruotais rėmeliais.
Pailgas veidas
Patariama rinktis akinius, kurie suteikia platumo, harmonizuoja veido formą. Tiks akiniai nuo saulės masyviais stiklais.
Aktorė Sarah Jessica Parker su vyru Matthew Brodericku
Aktorė Sarah Jessica Parker su vyru Matthew Brodericku
© Buzzfoto/Scanpix
Tinka:
Rėmeliai, akcentuota viršutine dalimi
Apvalūs rėmeliai
Kampuotos formos
Kontrastingų spalvų rėmeliai
Drugelio akiniai
Akiniai vientisu siklu
Akiniai nuo saulės,
Akiniai nuo saulės, "Prada"
© Gamintojo nuotr.
Venkite akinių siaurais rėmeliais, jie pabrėš veido ilgumą.
Ovalo formos veidas
Ovalo veidas vadinamas tobulu, jam dažniausiai tinka dauguma akinių rėmelių. Vis dėlto, rekomenduojamos formos, kurios švelniam veidui suteiks šiek tiek griežtumo.
Aktorė Julia Roberts
Aktorė Julia Roberts
© Reuters/Scanpix
Atlikėja Beyonce nebijo išskirtinių akinių
Atlikėja Beyonce nebijo išskirtinių akinių
© tumblr.com nuotr.
Tinka:
Katės akiniai
Drugelio akiniai
Ovalo formos rėmeliai
Kvadratiniai akiniai
Aviatoriai
Akiniai vientisu stiklu
Apskriti akiniai
Akiniai nuo saulės,
Akiniai nuo saulės, "Prada"
© Gamintojo nuotr.
Nesirinkite akinių, kurie yra per dideli jūsų veido bruožams.
Kvadrato formos veidas
Toks veidas išsiskiria kampuotumu, griežta žandikaulio linija. Kakta paprastai būna plati, o smakras kvadratinis. Akiniai turėtų švelninti veido bruožus.
Aktorė Sandra Bullock
Aktorė Sandra Bullock
© tumblr.com nuotr.
Tinka:
Ovalo rėmeliai
Apskriti
Katės akiniai
Drugelio akiniai
Aviatoriai
Akiniai vientisu stiklu
Akiniai nuo saulės,
Akiniai nuo saulės, "Prada"
© Gamintojo nuotr.
Nesirinkite griežtų geometrinių formų akinių, pavyzdžiui, kvadratinių. Netiks rėmeliai, kurių apatinė dalis ryškesnė, tokie akcentuos veido kvadratiškumą ir griežtą žandikaulio liniją.
Apvalus veidas
Apskritas veidas dažniausiai būna panašaus pločio ir ilgio. Skruostai pilnesni, smakras apvalus, būdingas bendras bruožų švelnumas.
Aktorė Christina Ricci
Aktorė Christina Ricci
© tumblr.com nuotr.
Tinka:
Užapvalinto kvadrato forma
Pailgi stačiakampio formos rėmeliai
Rėmeliai platesniu viršutiniu lanku
Kvadratiniai rėmeliai
Masyvūs akiniai
Struktūriškos ir griežtos formos
Katės akiniai
Akiniai nuo saulės,
Akiniai nuo saulės, "Prada"
© Gamintojo nuotr.
Venkite apskritų akinių ir spalvotų stiklų, jie pabrėžia veido pilnumą.

MIDI SIJONŲ MADA: KOKĮ RINKTIS

Midi ilgis šią vasarą grįžo į madingųjų gretas. 6-ojo dešimtmečio elegancijos paveikta mada atsigręžė į klasiką - padorų ilgį ir A silueto liniją. Nuo liemens platėjantys ar klostyti sijonai tinka daugeliui figūrų. Nepriekaištingais kirpimais galima paslėpti klubus, o gausesniu raukto audinio kiekiu sukurti moteriškas formas.


Anksčiau manyta, kad kelius siekiantys ar ilgesni sijonai tinkami tik brandaus amžiaus damoms, tačiau dizaineriai jau kurį laiką įkvėpimo semiasi būtent iš jų. Dabar manekenės podiumais sklendžia plaukus pridengusios skarelėmis ir nešinos plastikiniais pirkinių krepšiais. Dar visai neseniai taip skareles ryšėdavo tik močiutės bažnyčiose, o plastikinius krepšius išsitraukdavo tik pagyvenusios moteriškės keliaudamos į turgų ar į pajūrį. Tačiau laikai keičiasi, tai, kas buvo vadinama atgyvena, šiandien vėl madinga. Taip grįžo ir midi sijonų mada.

A silueto sijonų tipai

Asimetriški sijonai itin populiarūs tarp merginų ir jaunų moterų. Priekyje jie būna trumpesni, o nugaroje - ilgesni. Dažniausiai tokie sijonai siuvami iš lengvo perregimo audinio, neretai klostuoto. Pamušalas paprastai atstoja po apačia esantį mini sijoną, tad šie sijonai akcentuoja kojas.
Sijonas,
Sijonas, "Asos" (asos.com)
© Gamintojo nuotr.

Saulės
 sijonai išsiskiria plačia apačia, kuri sudaro apskritimą. Kuo apskritimo skersmuo didesnis, tuo grakščiau krinta sijonas. Skrituliniai sijonai gražiai išryškina pranašumus, tinka toms, kurios nori paslėpti pilnesnes kojas, nes lengvos klostės puikiai maskuoja. Šio sijono dizainas išryškėja, kai ilgis siekia kiek žemiau kelių ar iki pusės blauzdų (trumpesni sijonai neatrodo taip įspūdingai). Saulės sijonas - šaunus pasirinkimas darbo aprangai vasarą, ieškokite lengvučių audinių krepo, šifono, natūralaus šilko ar jo pakaitalų.
Sijonas,
Sijonas, "Asos", (asos.com)
© Gamintojo nuotr.
Bohemiški (čigoniški) sijonai platėja nuo liemens. Jie išryškina liemenį, pabrėžia klubus. Dažniausiai siuvami iš skersinių audinio atraižų, kurios sudaro laiptavimą. Tradicinis bohemiškas sijonas - ilgas, iki pat žemės, tačiau ilgiu galima varijuoti. Šie sijonai tinkamiausi laisvalaikiui, ypač atostogoms kurortuose. Darbe verčiau segėti atrodančius oficialiau.
Sijonas,
Sijonas, "Asos", (asos.com)
© Gamintojo nuotr.
Klostuotų sijonų variantų yra kur kas daugiau nei klasikiniai, siejami su mokykline uniforma. Jie gali būti iš lengvo smulkiai ar stambiau gofruoto audinio, klostyti tik priekyje arba nugaroje, turėti vos 3 ar 2 klostes, klostės gali eiti į vieną pusę arba priešprieša ir t.t. Šį sezoną madingiausi standžių audinių sijonai su pora skulptūriškų klosčių. Jie atrodo formaliai ir ypač tinka darbo aplinkai. 
Sijonas,
Sijonas, "Asos", (asos.com)
© Gamintojo nuotr.
Ryškiausios 2013 m. vasaros midi sijonų tendencijos:
* Raštai (populiariausi gamtos ir gėlių motyvai, geometriniai marginimai, leopardų kailių ir gyvačių odos raštai)
asos.com ir gamintojų nuotr.
asos.com ir gamintojų nuotr.
© DELFI montažas

* Nėriniai
asos.com ir gamintojų nuotr.
asos.com ir gamintojų nuotr.
© DELFI montažas

* Klostės (madingi kelių klosčių sijonai arba siūti iš smulkiai gofruoto audinio)
asos.com ir gamintojų nuotr.
asos.com ir gamintojų nuotr.
© DELFI montažas

* Blizgūs paviršiai
asos.com ir gamintojų nuotr.
asos.com ir gamintojų nuotr.
© DELFI montažas

STILINGOS KELNĖS JŪSŲ FIGŪRAI

Kadaise moterys į kelnes nė nežiūrėjo, o šiandien be šio drabužio išgyventi būtų nelengva. Vasarą vienos madingiausių – retro stiliaus ir siauros, kojas išryškinančios, kelnės. Kokios tiks jūsų figūrai?

Apvalumams paslėpti – retro stilius
Jei esate apvalesnė, ieškokite platesnių arba klasikinio kirpimo kelnių. Tokios neaptemps klubų, tiesus ar kiek siaurėjantis siluetas liaunins kojas.
Madingos viršuje gana laisvos, į apačią siaurėjančios, dažniausiai su kloste priekyje ir patogiomis kišenėmis kelnės. Tokios primena mūvėtas biurų darbuotojų prieš tris dešimtmečius (jei nepamenate, pažiūrėkite filmą „Dirbanti mergina“ (1988 m.), kuriame vaidina Melanie Griffith).
"See by Chloe", "Stradivarius", "Massimo Dutti" modeliai (moteris.lt montažas)
© Gamintojo nuotr.
Aktorė Audrey Tautou
Aktorė Audrey Tautou
© Sipa/Scanpix

Trumpos retro stiliaus kelnės geriausiai atrodo su sandalų tipo aukštakulnėmis basutėmis arba vyriškais batais. Ilgas mados namai „Dries Van Noten“ siūlė derinti su vėl „ant bangos“ smailianosiais bateliais. Jei norite būti itin madinga, vilkėkite pilvą apnuoginančius marškinėlius arba sportinę liemenėlę.
"Mango" modeliai (moteris.lt montažas)
© Gamintojo nuotr.
"Narciso Rodriguez" modelis
© Scanpix
Pranašumams išryškinti – oda
Jei norite parodyti lieknas kojas, jums tiks siauri siluetai. Šią vasarą itin madingi kojas aptempiantys džinsai, tačiau mados pasaulis iš proto eina dėl odos.
Ši tendencija jau ne pirmą sezoną džiugina aštresnio stiliaus (vyriško, pankiško) mėgėjas – prie odinių kelnių nuostabiai atrodo masyvūs batai su kniedėmis, sagtimis ir per dideli (angl. oversize) vyriški švarkai. Ne prasčiau – ir klasikiniai aukštakulniai ar batai su platforma.
Manekenė Heidi Klum
Manekenė Heidi Klum
© Buzzfoto/Scanpix
Manekenė Karolina Kurkova
Manekenė Karolina Kurkova
© tumblr.com nuotr.
Vasarą odines kelnes derinkite su laisvo kirpimo šilkinėmis palaidinėmis, vyriško tipo marškiniais atraitotomis rankovėmis, sandalais arba linksmų raštų (pavyzdžiui, leopardo kailio) vadinamaisiais laiveliais. Jei odinės kelnės jums – per drąsu, rinkitės tampres su šios medžiagos lopais.
Atlikėja Beyonce Knowles
Atlikėja Beyonce Knowles
© tumblr.com nuotr.

STILINGOS RANKINĖS JŪSŲ LAISVALAIKIUI

Savaitgalį keliaujame į gamtą, pramogaujame su draugais ar šeima. Tačiau ir leidžiant laisvalaikį norisi atrodyti stilingai. Kokią rankinę pasiimti į išvyką užmiestin, poilsį paplūdimyje ar pasivaikščiojimą mieste?

Pramogos gamtoje
Ieškodamos rankinės laisvalaikiui gamtoje, dėmesį skirkite praktiškumui. Patogiausios bus vidutinio dydžio, kabinamos skersai kūno ar talpios - ant peties. Tvirtos odinės rankinės nebijos oro permainų. Versta oda tokia patvari nebus, jai reikia ypatingos priežiūros. Galite įsigyti ir neperlijamo audinio ar iš plastiko pasiūtą krepšį, tokie itin madingi, praktiški, o priežiūra neatims daug laiko. Svarbu, kad rankinė, kurią vešitės į gamtą, nebūtų šviesi, tokią lengva ištepti ir sunku išvalyti. Tinkamiausios tamsesnės arba sodrios spalvos.
"Stradivarius" modelis
© Gamintojo nuotr.


Paplūdimys
Pasiduokite vasariškai nuotaikai rankšluosčius, skaitinius ir kitus daiktus sukrovusios į natūralaus audinio krepšį. Paplūdimiui puikiai tiks standžios drobės ar lininė rankinė. Vienas stilingesnių pasirinkimų - pintas arba austas krepšys. Taip pat madingi įvairiais raštais ir piešiniais išmarginti krepšiai, kurie atostogų įvaizdžiui suteiks žaismingumo.
Aktorė Chloe Sevigny

Pasivaikščiojimas mieste
Jei laisvadienį skiriate atsipalaidavimui mieste, pasiimkite nedidelę ir patogią rankinę. Puikiai tiks kietos rankinės su ilga ir trumpa rankenomis, jas galėsite nešti ir persimetusios skersai, ir rankoje. Atkreipkite dėmesį, kad rankinė nebūtų atvira, patvarūs užsegimai atbaidys ilgapirščius. Vasarą vyrauja gausybė stilingų miesto rankinių tendencijų: faktūrinė oda, pastelinės arba sodrios spalvos, kelių audinių junginiai, metalo dekoras, įvairūs odos iškarpymai, kutai ir t.t. Tegul rankinė atspindi jūsų individualų stilių!
"s.Oliver" modelis
© Gamintojo nuotr.

2013 m. birželio 19 d., trečiadienis

Mados tendencijos: pusiau permatomi drabužiai

Moterims permatomų daiktų mada visada patiko. Tačiau pusiau permatomi drabužiai pagaminti iš labai plonų audinių ir elgtis su jais reikia atsargiai.

Permatomi lengvi plevenantys audiniai padeda sukurti romantišką, seksualų, ryškų, trapų ir švelnų moters įvaizdį. Permatomų medžiagų sukurta subtili apsinuoginimo iliuzija – labiausiai jaudinanti ateinančio mados sezono tendencija.
Tokia madinga pusiau permatoma apranga gali būti tiek iššaukiančiai atvira, tiek ir griežtai konservatyvi. Permatomus drabužius dar visai neseniai išdrįsdavo nešioti tik drąsios idealias figūras turinčios merginos. Vis dėlto ganėtinai greitai ši įžūli apranga nuo podiumų persikėlė į naujųjų pasekėjų garderobus.
2013 metų pavasario ir vasaros mados sezonu „Chloe“ ir „Versace” siūlo madingą dalinį permatomumą derinti neperregimu fonu.
Mados tendencijos: pusiau permatomi drabužiai
© style.com

Mados tendencijos: pusiau permatomi drabužiai
© style.com
Naujausia „Givenchy“ kolekcija taip pat pristatė palaidines ir tunikas iš pusiau perregimų audinių.
Mados tendencijos: pusiau permatomi drabužiai
© style.com
Būtina pažymėti, kad naujame mados sezone pusiau perregimų audinių drabužius galima dėvėti ne vien šventinėms progoms. Jie puikiai tinka ir kasdienai, net ir darbo vietoje. Tiesiog tokius drabužius reikia teisingai derinti su konservatyvesniais ir paprastesniais garderobo elementais.
Pavyzdžiui, prie pusiau permatomo sijono galima vilktis lengvą medvilnės palaidinę ar marškinėlius, o pieštuko formos sijonas neįprastai, bet gražiai žiūrėsis su apkritusia permatoma šifono palaidine.
Permatomas juodas ar kūno spalvos šifonas – ne vienintelė galimybė sukurti drąsų ir seksualų moters įvaizdį. Tai gali būti ir plonytė lengva vilna, pusiau permatomas įvairių atspalvių trikotažas, švelnus gipiūras ar lengvas tinklelis.

Mados tendencijos: pusiau permatomi drabužiai
© style.com
Dizaineriai nemažai dėmesio skiria ir nėriniams. Tik kitaip nei ankstesniais sezonais, 2013 metų pavasario-vasaros mados tendencijos džiugina neįprastomis ryškiomis spalvomis: žydra, geltona, rožine bei neoniniais atspalviais.
Nereikia bijoti naujų eksperimentų renkantis neonines spalvas ar drąsius, visiškai permatomus modelius – pavasario ir vasaros mada tai sveikina. Tiesiog visada gerai apsvarstykite, kur galima eiti su tokiu perregimu drabužiu. O grįžtant prie nėrinių, juos geriau būtų derinti su santūresnėmis aprangos detalėmis, nes nėriniai patys savaime labai išraiškingi.
Mados tendencijos: pusiau permatomi drabužiai
© style.com
Dauguma dizainerių siūlo merginoms 2013 metų pavasarį ir vasarą puoštis dvisluoksnėmis suknelėmis, kurios apatinis sluoksnis yra neperregimas ir vienspalvis, o viršutinis – perregimas ir kontrastuojantis su apatiniu.
Labai efektingai atrodo griežtos suknelės su pusiau permatomomis rankovėmis. Toks madingas suknelės modelis tiks ir biure. Dar viena stilinga naujovė – ilgos permatomos suknelės.
Tačiau jeigu praėjusiame sezone permatomi sijonai ar suknelės turėjo apatinį sluoksnį, tai 2013 metų pavasarį ir vasarą dizaineriai rekomenduoja atsikratyti bereikalingo gėdos jausmo ir provokuojantį permatomą sijoną, palaidinę ar tą pačią suknelę dėvėti ant gražių ir seksualių apatinių drabužių. Suprantama, ši mada ne drovuolėms ir dauguma mūsų vis dėlto rinksis kiek kuklesnius aprangos variantus.
Mados tendencijos: pusiau permatomi drabužiai
© AFP/Scanpix
Aktualumo nepraranda ir drabužių modeliai, apnuoginantys pečius, krūtinę bei kaklą. Naujasis mados sezonas siūlo daugybę drabužių modelių iš pusiau permatomų audinių, tad praktiškai kiekviena mados naujienas sekanti moteris be jokių problemų išsirinks sau tinkamą permatomą rūbą.
Tik nereikia pamiršti, kad visiškai laisvai su perregimais drabužiais gali elgtis tik jaunutės tobulų figūrų merginos. Joms leistina praktiškai viskas – plevenantys permatomi sijonai, palaidinės, marškinėliai ir suknelės. O brandesnėms dailiosios lyties atstovėms tinka tik permatomos detalės aprangoje.



Mados viršūnėje - nėriniai

Nėriniai vis dažniau naudojami ne vien tik vakariniams tualetams, bet ir dienai skirtoms suknelėms.
Tokios suknelės atrodo labai efektingai ir tuo pačiu jausmingai. Kaip dekoro elementai naudojamos ir perforacijos ant odos, šilko ir medvilnės – tai 2013 metų sezono hitas!


Mados viršūnėje - nėriniai
© AP/Scanpix
Mados viršūnėje - nėriniai
© Sipa Press/Scanpix
Mados viršūnėje - nėriniai
© Reuters/Scanpix
Mados viršūnėje - nėriniai
© AFP/Scanpix
Mados viršūnėje - nėriniai
© AFP/Scanpix
Mados viršūnėje - nėriniai
© AFP/Scanpix
Mados viršūnėje - nėriniai
© AFP/Scanpix
Mados viršūnėje - nėriniai
© AFP/Scanpix

Madingos kelnės vasarai: klasika

Seniai praėjo tas laikas, kai kelnes nešiodavo tik vyrai. Šiandien jos – esminė moterų aprangos dalis, nė viena moteris neišsiverčia be šio patogaus ir funkcionalaus rūbo. Šių metų vasarai dizaineriai siūlo įvairiausių modelių kelnes.

Klasikinės tiesios kelnės – ne tik universalus, bet ir madingas rūbas. Jų esama visų madingiausių dizainerių kolekcijose.
Toks kelnių modelis tinka absoliučiai visoms. Jos padeda paslėpti apkūnumą, nelygias kojas. Be to, vertikali lyginimo linija padeda sukurti grakščių kojų vaizdą.
Madingos kelnės vasarai: klasika
© style.com
Gucci siūlo ryškias spalvotas kelnes - tai tarsi madinga spalvų terapija. Ryškūs lašišos, turkio, rožinės spalvos atspalviai pakels nuotaiką net pačią niūriausią dieną.
Madingos kelnės vasarai: klasika
© style.com
Trussardi mados namų dizaineriai pristato tiesias kelnes, ypač tinkamas dalykinio stiliaus mėgėjoms. Be nereikalingų puošmenų, šios kelnės pasižymi konservatyvia spalvų gama.
Madingos kelnės vasarai: klasika
© style.com

Prie ko derinti klasikinio stiliaus kelnes?
Jas nešioti galima įvairiai – jos tiks ir kasdienai, ir iškilminga proga. Darbe prie kelnių tiks griežtesnio stiliaus palaidinės ir marškinėliai, megztukai, liemenės. Vakarui rinkitės lengvo puošnesnio audinio palaidines.
Madingos kelnės vasarai: klasika
© Sipa Press/Scanpix
Madingos kelnės vasarai: klasika
© style.com
Madingos kelnės vasarai: klasika
© style.com
Madingos kelnės vasarai: klasika
© style.com
Madingos kelnės vasarai: klasika
© style.com
Madingos kelnės vasarai: klasika
© style.com
Madingos kelnės vasarai: klasika
© style.com
Madingos kelnės vasarai: klasika
© style.com